Asuntotarkastus

Ammattilaisen suorittamasta asuntotarkastuksesta on hyötyä yksityisille asuntojen vuokraajille, yrityksille ja asuntovuokrausyhtiöille, kun asukkaat vaihtuvat ja asuntojen hyvää kuntoa halutaan vaalia. Tarkastus voidaan myös suorittaa esimerkiksi yrityksen toimitiloihin tai harrastetiloihin, kun halutaan varmistua tilojen toimivuudesta ja käyttäjien viihtyvyydestä. Asiantunteva henkilökuntamme tuntee erilaisten kiinteistöjen ongelmakohdat ja tarkastukset ovat erinomainen keino ennaltaehkäistä ikäviä yllätyksiä, kuten vesivahinkoja, pölykuormien aiheuttamia haittoja tai pintojen vaurioitumista.

Teknisen kunnon tarkastus

Teknisen kunnon tarkastuksessa arvioidaan kattavasti pintamateriaalien kunto ja siisteys, märkätilojen ja kalusteiden kunto, kodinkoneiden ja ilmastointilaitteiden toimivuus sekä ovien ja ikkunoiden kunto. Lisäksi tarkastetaan mahdollisia riskitekijöitä, kuten vesikalusteiden kunto, sekä palovaroittimien ja vikavirtasuojan toimivuus. Havainnoista laaditaan raportti, jonka pohjalta voidaan suorittaa tarvittavat puhdistus- ja korjaustoimet.

Siivoustarkastus

Siivoustarkastus on tehokas tapa esimerkiksi soluasuntojen yhteisten tilojen siisteyden ylläpitämiseksi. Yhteisten tilojen puhtaanapidossa voi esiintyä haasteita etenkin, jos asujien siisteyskäsitykset eivät kohtaa. Siivoustarkastuksen yhteydessä ammattilaisemme antavat asukkaille kattavat siivousohjeet ja vinkkejä siisteystason ylläpitoon. Meiltä voit tilata myös kertaluontoista siivousapua, ylläpitosiivouksen tai vaikka edulliset siivoustarvikkeet soluasuntoihin!

Muuttotarkastus

Olemme apunasi muuton yhteydessä, kun haluat varmistaa, että asunto on puhdas ja hyväkuntoinen seuraavaa asukasta varten. Muuttotarkastuksessa arvioidaan asunnon siisteys, pintamateriaalien kunto ja asuntoon kuuluvien laitteiden toimivuus. Muuttotarkastus palvelee sekä muuttajan, että asunnon omistajan etua, sillä havaittuihin puutteisiin voidaan reagoida välittömästi ja kaikki tarvittavat palvelut saa helposti tilattua meiltä saman katon alta.

Huolto- ja korjauspalvelut

Huolto- ja korjauspalvelumme on vaivaton tapa hoitaa kaikki visuaaliset ja toiminnalliset puutteet kerralla kuntoon. Voit valita kaikkien tarkastustemme yhteyteen haluamasi palvelut, kuten esimerkiksi lamppujen, palovaroittimien pattereiden tai ikkunatiivisteiden vaihdon. Samalla hoituu repsottavien listojen ja kaapinovien paikalleen asennus, silikonisaumojen uusiminen sekä hajulukkojen ja lattiakaivojen puhdistukset. Ammattitaitoisen huoltohenkilöstömme ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme käsissä kaikki huoltotarpeet hoidetaan kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Mikäli asuntosi tai kiinteistösi kaipaa tarkastusta, ota meihin yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous!