Rakennussiivous

Työnaikainen rakennussiivous ja pölynhallinta

Rakennustyöstä syntyy monenlaisia terveydelle haitallisia pölyjä mm. kivi-, betoni- ja puuaineksesta, sekä eriste- ja levymateriaaleista. Pölyn lisäksi mikrobit, käytettävät kemikaalit ja mahdolliset haitta-aineet aiheuttavat terveysriskin. Työnaikainen rakennussiivous ja pölynhallinta on erittäin tärkeässä roolissa terveyden, turvallisuuden ja viihtyisyyden kannalta. Tehokkaalla työnaikaisella rakennussiivouksella on suora vaikutus rakentamisen laatuun ja sillä saavutetaan myös merkittäviä kustannussäästöjä.

Puhtausluokka P1 ja P2

Puhtausluokka P1 tarkoittaa vaativan puhtausluokituksen mukaista siivoustasoa, jonka mukaan lika- ja pölykertymät eivät saa ylittää sisäilmaluokituksen mukaan määritettyjä arvoja. Puhtausluokka P2:lle vastaavia arvoja ei ole määritelty. Jos kohteessa ei ole erityisiä puhtausvaatimuksia, voidaan työ toteuttaa P2-tason siivouksena.

Koulutettu henkilökuntamme tuntee P1-tason vaatimukset ja käytössämme on parhaat välineet onnistuneen siivouksen takaamiseksi. Siivouspalvelumme on mukana kaikissa rakentamisen vaiheissa suunnittelusta loppusiivoukseen asti.

Ota yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous rakennussiivouksesta tai P1-siivouksesta!